Z médií

Senátor zakoupil zdravotně handicapovaným lidem ve Štětí invalidní vozík

10. září 2012 / tisková zpráva

Sportovní hry členů štětské organizace Sdružení zdravotně handicapovaných probíhaly v sobotu 8. září na zahradě Domu dětí a mládeže ve Štětí. Příjemnou atmosféru umocnilo pěkné letní počasí, zapálení soutěžících, organizační schopnosti předsedkyně Evy Reifové a v neposlední řadě i účast senátora Alexandra Vondry. Ten předal členům organizace invalidní vozíček, který zakoupil prostřednictvím Nadačního fondu Kalich.

„Jste jedna z nejlépe fungujících organizací tohoto typu v celém regionu, za což patří velké poděkování vám všem a Evě Reifové,“ konstatoval senátor Vondra, který předsedkyni organizace předal květiny. Nešlo přitom o první senátorovu pomoc zdravotně handicapovaným lidem ve Štětí. Před několika dny z Nadačního fondu Kalich sponzoroval jejich cestu do Beřovic na golfové hřiště.

Jeho krok následovali i představitelé místní organizace Občanské demokratické strany. Dva šeky s celkovou částkou ve výši 8 tisíc korun předali Evě Reifové předseda Václav Veselý společně s místopředsedou Petrem Domorázkem a členkou Martinou Stráníkovou.

štítky: